Kombi (Bio/Finn) Szauna Vezérlő SA-LED-BF 1.3 + Ventilátor Kapcsolás

Kombi (Bio/Finn) Szauna Vezérlő SA-LED-BF 1.3 + Ventilátor Kapcsolás

197 670 Ft

Cikkszám: RSISV-1-3-1-1-1

Ez a prémium termék Igazán becsben tartja az Ön értékes idejét! Ha otthonában alkalmazza a készüléket időzített indítás funkciójának köszönhetően a kikapcsolódásra szánt órákban azonnal élvezheti a pihenést. Olyan kényeztető funkciókat is vezérelhet, mint az Infra zóna kapcsolás, melynek segítségével néhány sugárzót külön vezérelhet. Közületi alkalmazás esetén hasznos funkció, hogy bio üzemmódban jelez, ha elfogy a víz a gőzgenerátorból.

- +
Cikkszám: RSISV-1-3-1-1-1 Kategóriák: , Címkék: ,

Fóliatasztatúrás előlapjának köszönhetően cseppálló, de nagymértékben strapabíró is. Informatív, egyszerű, felhasználóbarát használat, rendkívül igényes, modern megjelenés. A domború kézelőgombokkal két körös világítás kapcsolásra is van lehetőség.

A vezérlő paraméterezése menürendszeren keresztül történik, ami nagymértékben megkönnyíti a készülék használatát.

Statisztika is rendelkezésre áll, melyből kiolvasható a kapcsolások száma, így főleg közület használatnál segít elkerülni az öregedésből fakadó meghibásodást.

Elérhető benne előfűtés, előfűtési idő limit, hőfok szabályzás, hőmérő kalibrálás, gyerek/blllentyűzár, vészleállítás bemenet (kiépítés függvénye).

A berendezés több szintű biztonsági rendszerrel rendelkezik, az esetleges túlfűtés megakadályozására.

Ventilátoros szellőztetés funkció. (Ebben az esetben csak egy világításkor kapcsolható.) 6 nyelven elérhető felhasználói felület.

Tömeg 1 kg

Kezdjen el írni, és nyomja meg az ENTER billentyűt a kereséshez

Kosár