Rendelés menete

Webáruházunkban regisztráció után tud  vásárolni, regisztrálni a vásárlás végeztével a megrendelés elküldése előtt is lehetséges!

A bal oldalon a  “Termékeink” menüpont alatt tud keresni kategóriánként. Az oldal felső részén, tetején fent található keresőmezővel is tud keresni különböző kifejezések alapján a termékek között.

A termék nevére vagy a képére kattintva, egy olyan oldalra jut ahol bővebben olvashat a termékről és nagyobb méretben is megnézheti a termék képét. A termék képe illusztráció!

Ezen az oldalon a termék árát is megtalálja, ami 1 darabra vonatkozik, magyar forintban értendő és tartalmazza az általános forgalmi adót!

Ha a termék megfelel elképzeléseinek, a megvásárolni kívánt méret, szín, típus, mennyiség kiválasztása után, a “Kosárba” gombra kattintva virtuális kosarába rakja a terméket. Amennyiben a termék több színben, méretben is megvásárolható, akkor azt a kosár gomb megnyomása előtt kell kiválasztani!

A weboldal tetején, fent megjelenik a kosár tartalma, így folyamatosan figyelemmel tudja kísérni vásárlásait. További termékeket is ugyanígy tud a kosarába tenni.

A webáruház felső részén, tetején a ” xy db termék” feliratra kattintva megjelenik a kosár teljes tartalma. A listában szereplő termékek mennyiségét csökkentheti/növelheti a “Mennyiség” felirat alatti számot változtatva, melyet a “Frissítés” ikonra kattintva véglegesíthet. A listából bármely terméket törölheti az “Eltávolítás a kosárból” szövegre kattintva.

Ha úgy gondolja, hogy végzett a vásárlással a “Rendelés” gombra kattintva eljut egy oldalra ahol be tud jelentkezni (ha már vásárolt nálunk) “Bejelentkezés” gombra kattintva. Ha első alkalommal kíván vásárolni webáruházunkban a “Regisztráció” gombra kattintva a kötelezően kitöltendő mezők kitöltésével egyszerűen regisztrálhat!

A Regisztrációt követően a megadott email címre elküldjük a jelszavát, majd a megadott felhasználónévvel, illetve az emailban elküldött jelszóval belépve rendelheti meg a kiválasztott termékeket.

A Házhozszállítás díja függ a megrendelt termék/ek súlyától! Több termék rendelésekor összeadódik a termékek súlya és a rendszer az alábbi táblázat alapján kalkulálja ki a házhozszállítás díját, , melyet ügyfélszolgálatunk a megrendelést követő munkanapon konkretizálja a megrendelővel.

Szállítás díjak (bruttó) egész Magyarország területére:

GLS

0 – 1 kg 2 275 Ft
1 – 2 kg 2 275 Ft
2 – 3 kg 2 275 Ft
3 – 4 kg 2 420 Ft
4 – 5 kg 2 420 Ft
5 -10 kg 2 530 Ft
10 – 15 kg 2 660 Ft
15 – 20 kg 2 795 Ft
20 – 25 kg 3 005 Ft
25 – 30 kg 3 210 Ft
30 – 35 kg 4 470 Ft
35 – 40 kg 4 470 Ft

MPL

0 – 1 kg 1 850 Ft
1 – 2 kg 1 885 Ft
2 – 3 kg 1 945 Ft
3 – 4 kg 1 975 Ft
4 – 5 kg 1 990 Ft
5 -10 kg 1 990 Ft
10 – 15 kg 2 905 Ft
15 – 20 kg 2 990 Ft
20 – 25 kg 5 475 Ft
25 – 30 kg 5 560 Ft
30 – 35 kg 5 990 Ft
35 – 40 kg 5 990 Ft

Lehetőség van 40Kg feletti megrendelések kiszállításra egyedi szállítási ajánlattal a szállítási költségre melynek összege 32.000.- Ft-tól indul, kizárólag előre utalással!

Utánvétel esetében + 1.000.- Ft utánvétel kezelési díjat számolunk fel.

Csomagolási díj megrendelésenként: + 900.- Ft

Amennyiben a megrendelt termékeket csak több csomagban lehetséges feladni az ügyfélszolgálatunk tájékoztatja ez esetleges szállítási díj változásról!

Webáruházunkban rendelhet:

Házhozszállítással, utánvétellel vagy előre utalással: ebben az esetben a rendelését követően visszaigazolást kap a megadott email címre, mely tartalmazza a megrendelt termékeket:, azok összegét és a súly alapján kalkulált postaköltséget. A rendelése feldolgozásakor illetve postára adásról küldünk egy email üzenetet, melyben informáljuk, hogy a megrendelt termékeket postára adtuk és Önnek a megrendelt termékek árát illetve a postaköltséget az átvételkor kell fizetni a kézbesítőnek.

Ügyfélszolgálatunk a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül, minden esetben felveszi telefonon a kapcsolatot a megrendelővel, hogy a szállítási költséget konkretizálja, illetve a rendelést egyeztesse!

A megrendelt termékeket 40kg alatt a GLS, MPL Futárszolgálat szállítja el az Ön otthonába!

Személyes átvétellel a telephelyünkön: ebben az esetben a kollégáink összekészítik a rendelését, mely a visszaigazolást követően veheti át az összekészített megrendelt termékeket bemutatótermünkben Hétfő-Péntek 08:00 – 17:00 óra között a 9024 Győr, Baráti u. 1. szám alatt, térképet IDE kattintva talál!

Ügyfélszolgálatunk a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül minden esetben felveszi telefonon a kapcsolatot a megrendelővel, hogy a rendelést, illetve a személyes átvételt egyeztesse!

A fizetési mód kiválasztása és az Általános Szerződési Feltételek elfogadása után, a “Rendelés” gombra kattintva véglegesíti megrendelését! Az Ön által megrendelt termékekről visszaigazolást kap a regisztráció során megadott email címre.

A megrendelés visszaigazolása után tekinthető véglegesnek a rendelése! Amennyiben nem kap visszaigazolást a megrendeléséről az email címére, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat!

A megrendelése feldolgozása után a csomag feladásáról email üzenetben tájékoztatjuk! Kérjük minden esetben adja meg a telefonos elérhetőségét, hogy ügyfélszolgálatunk egyeztethesse a megrendelt termékeket, illetve a szállítási költséget!

Amennyiben kérdése, észrevétele lenne, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Kezdjen el írni, és nyomja meg az ENTER billentyűt a kereséshez

Kosár

Sm Bemutato Szauna Kabin Pop Up