Hivatalos forgalmazó – Gyári garancia

Hivatalos forgalmazó – Gyári garancia

Saunamasternél biztonságosan vásárolhat, mert az általunk forgalmazott szauna kályhákat megbízható forrásból, közvetlenül a szauna kályha gyártótól biztosítjuk vevőinknek! Több, mint 10 éves múltra tekinthetünk vissza, Magyar magánszemélyek tulajdonában, Magyarországon adót fizetve a mai napra cégünk több mint 60 fajta szauna kályhát – 100 fajta szauna kiegészítőt és 19 fajta szauna lambériát és padlécet forgalmaz kis és nagykereskedésben.

A szauna kályha gyártókkal fennálló megbízható kapcsolatunk alapján kaptuk meg a jogot arra, hogy Magyarországon kizárólagosan képviseljük a népszerű SAWO szauna kályha gyártó céget és a hivatalos forgalmazói jogot megkapjuk a Tylö szauna kályha, Iki szauna kályha, Helo szauna kályha, Narvi szauna kályha gyártóktól így biztosítva vevőinknek a biztonságos vásárlást!

 

kizarolagos-forgalmazo-pecset-1[1] Hivatalos Magyarországi forgalmazói vagyunk a népszerű SAWO szauna kályha gyártónak, mely biztosítja vevőinknek a GYÁRI GARANCIÁT és ha szükséges az alkatrész-utánpótlást így biztonságban lehet ha nálunk vásárol!
eredeti-gyari-pecset-2[1] Hivatalos Magyarországi forgalmazói vagyunk a HELO szauna kályha, TYLÖ szauna kályha, NARVI szauna kályha és IKI szauna kályha gyártóknak és kizárólagos Magyarországi forgalmazói vagyunk a népszerű SAWO szauna kályha gyártónak, mely biztosítja vevőinknek a GYÁRI alkatrész utánpótlást így biztonságban lehet ha nálunk vásárol!
hivatalos-forgalmazo-pecset-3[1] Hivatalos Magyarországi forgalmazói vagyunk a HELO szauna kályha, TYLÖ szauna kályha, NARVI szauna kályha és IKI szauna kályha gyártóknak, mely biztosítja vevőinknek a GYÁRI GARANCIÁT és ha szükséges az alkatrész utánpótlást így biztonságban lehet ha nálunk vásárol!
hivatalos-gyari-garancia-pecset-4[1] Hivatalos Magyarországi forgalmazói vagyunk a HELO szauna kályha, TYLÖ szauna kályha, NARVI szauna kályha és IKI szauna kályha gyártóknak és kizárólagos Magyarországi forgalmazói vagyunk a népszerű SAWO szauna kályha gyártónak, mely biztosítja vevőinknek a GYÁRI GARANCIÁT és ha szükséges az alkatrész utánpótlást így biztonságban lehet ha nálunk vásárol!

Mivel a legmegbízhatóbb szauna kályha gyártók hivatalos illetve kizárólagos Magyarországi forgalmazói vagyunk és a szauna lambériákat, szauna padléceket, szauna építőanyagokat is közvetlenül a gyártótól importáljuk Magyarországra, biztonsággal vállalunk az általunk épített szaunákra 5 ÉV GARANCIÁT!

A Finn szauna a tradicionális méregtelenítés megtestesítője, mely több 2000 éves múltra tekint vissza!

Célunk olyan finn szaunákat építeni, mely a mai kornak megfelelnek, esztétikus és praktikus! Nem szabad elfelejteni az elmúlt évszázadok tapasztalatát egy szauna építése közben, de feltétlen szem előtt kell tartani a mai kor design szauna építési technológiáit.

Kezdjen el írni, és nyomja meg az ENTER billentyűt a kereséshez

Kosár

Sm Bemutato Szauna Kabin Pop Up