Szauna Fa Építőanyagok

Minden szauna kialakítása különbözik.

Egyesek a dekoratív standard vonalakra összpontosítanak, mások az innovációt és a folytonos megújulást preferálják. Bármely verziót részesíti előnyben vannak bizonyos alapelvek, például olyan szauna anyagok használata, amelyek nem melegednek túl, a hőnek és nedvességnek ellenálló speciális szauna alapanyagok.

A fa hőkezelésével módosítjuk a tartósságot, a nedvességállóságot és a stabilitást. Magasan specializálódott folyamatunk átalakítja ennek a természetes építőanyagnak a kinézetét és hangulatát, hogy karaktert adjon a szaunának. Egyes fafajták megtartják hangulatos és meleg világos színüket, míg mások mint például a magnólia, az erdei fenyő és a kőris sötétebbé, elegáns megjelenésűvé válnak.

Ez a folyamat teljesen vegyszermentes, a fa sejtszerkezete csupán hő és gőz hozzáadásával módosul. Cégünk csak és kizárólag újratelepített erdőkből előállított szauna alapanyagokat importál.

Bordázott Szauna Falburkolatok

Szauna Fa Építőanyagok

A bordázott szauna burkolatok megérkeztek Magyarországra is!

A Divat ismétli önmagát, hiszen kb. 40 évvel ezelőtt volt utoljára kapható hasonló kialakítású valódi fa burkolat. Viszont ma már más köntösben, jóval az átlagon felüli minőségben, csúcskategóriás anyagokból készülnek. Jelenleg 13 különböző profilból, és 7 különböző fa fajtából kapható immár ezen bordázott szauna burkolatok.

Ha valakinek fontos a fenntarthatóság, természetesség, etikus a jövőjét illetőleg, akkor nem most már nem kell kompromisszumot kötni, válassza a mi termékünk közül ezeket a bordázott fa anyagokat.

Szauna Lambériák

Számos szauna lambériát kínálunk természetes natúr, illetve termikusan módosított anyagokból is.

Az általunk forgalmazott lambériák ideálisak a szaunába mert nem tartalmaznak gyantát, illetve zárt csomókkal rendelkeznek.

A szaunában való hőtárolás illetve hőelosztás rendkívül fontos. Szauna lambériáink kifejezetten jól reagálnak a sejtszerkezet módosítására, egyenletesen sugározzák a hőt, nem melegszenek túl, ez által nem vetemednek. Finom pihentető aromát árasztanak magukból kellemes textúrával ötvözve.

Szauna Padlécek

Szauna padléceink között megtalálhatóak az abszolút göcsmentes, illetve a hőkezelt borovi fenyő padlécek melyek a termikus módosításnak köszönhetően elvesztették gyantatartalmukat így szaunába is bátran helyezhetőek.

Hővezetésük, nedvszívó képességük felületi, rendkívül minimális.Padléceink osztályon felüli minőségnek számítanak, kopásuk szaunán belül szinte elenyésző, ezért közületi szaunákba is jól használhatóak.Korunk szaunái, melyekbe thermowood padburkolatot építenek, kivétel nélkül magas mércét ütnek meg, az elegancia és szépség terén.

Szauna Szerkezeti Anyagok

A szauna szerkezetét alkotó faanyag elengedhetetlen része bármely szaunának, legyen az finn szauna, infra szauna, vagy kültéri szauna ház.

Az általunk forgalmazott szauna szerkezetfák, szegőlécek magas minőségű szárított gyalult illetve hőkezelt északi termékek, egyenletes sűrű évgyűrűszerkezettel és kedvező fizikai-mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Kezdjen el írni, és nyomja meg az ENTER billentyűt a kereséshez

Kosár

Sm Bemutato Szauna Kabin Pop Up